S ovim vježbama riješite se mlohavog trbuha u samo 10 minuta na dan

Ovo su vježbe koje možete raditi kod kuće, a za koje vam je potrebna samo dobra volja i stručnjača za pod. Ono što je najbolje od svega, nećete imati izgovor da više nemate vremena za vježbe jer vam je za ove vježbe potrebno samo 10 minuta na dan.



1. Vježbanje započnite s vježbom "škarica" u trajanju 45 seknudi. Lezite na pod s rukama uz tijelo i podignite obje noge. Naizmjenično spuštajte i dižite jednu pa drugu nogu.




Foto: Screenshot/Youtube

2. Prije iduće vježbe malo se odmorite i preipremite za novi set u trajanju od 45 sekundi. Ostanite ležati na podu i podignite zgrčite koljena da vam stopala ostanu na podu. Koljena raširite u širinu bokova, a ruke stavite iza glave. Zarotirajte gornji dio tijela u jednu stranu pritom pružajući suprotnu ruku.




Foto: Screenshot/Youtube

3. Iduću, pilates vježbu, izvodite u setu po 45 sekundi za svaku stranu. Lezite na bok sa zgrčenim koljenima. Ako ležite na lijevom boku lijevom rukom se oduprite o podlogu, a bokove podižite i spuštajte bez spuštanja na podlogu. Nakon 45 sekundi vježbe, promijenite stranu i ponovite vježbu.




Foto: Screenshot/Youtube

4. Kada ste završili s oba seta ovih vježbi, sjedite na strunjaču sa zgrčenim koljenima. Nagnite leđa unatrag, ne previše da ne izgubite ravnotežu i ruke podignite u visini laktova. Gornji dio tijela rotirajte na lijevu i desnu stranu 45 sekundi.




Foto: Screenshot/Youtube

5. Lezite zatim na leđa i podignite obje noge u visini glave. Ruke držite ispružene cijelo vrijeme i podižite tijelo od podloge prema nogama. Vježbajte 45 sekundi.




Foto: Screenshot/Youtube

6. Stanite u pozu za sklekove i podižite naizmjenićno jednu pa drugu nogu u zrak. Vježba traje 45 sekundi.




Foto: Screenshot/Youtube

7. Ponovite istu vježbu samo se okrenite. Sjednite na stručnjaču i podižite noge ispred sebe. Nakon što se to završili, prijeđite na iduću pilates vježbu. Lezite na leđa s rukama uz tijelo, a noge podignite sa zgrčenim koljenima. Jednom, zatim drugom nogom dodirujte pod. Vježbu izvodite 45 sekundi.




Foto: screenshot/Youtube

8. Posljednju vježbu također izvodite 45 sekundi. Sjednite na stručnjaču i stavite dlanove iza sebe. Podignite noge od podloge i pridižite koljena prsima.


Nema komentara

Pokreće Blogger.